بیانیه نهضت مقاومت ملی ایران

ماتم حکومت و شادی ملت

روز یکشنبه، ۳۱ اردیبهشت ۱۴۰۳، ابراهیم رئیسی در نتیجه سقوط بالگرد حامل وی و همراهانش سقوط کرد و او نابود شد.

در حالیکه «رهبر» رژیم آخوندی و ابواب‌جمعی او بعد از آن سانحه، عزادار و بی‌قرار برای از دست دادن این قصاب هزاران ایرانی بی‌گناه بر سر و روی خود می‌کوفتند، مردم ایران مشغول دست افشانی و شادمانی می‌بودند.

صحنه‌های خوشحالی عمومی، همچون: پخش شیرینی در میان مردم یا شنیدن صدای رسای شادمانی افراد از پنجره‌های رو به خیابان، ویدیوهای متعدد پدران و مادران داغدار قربانیان احکام مرگ بی‌شمار صادر شده بوسیله ابراهیم رئیسی جنایت‌کار را بایست به نشان عکس‌العمل ملت در قبال کل حکومت ملایان در رژیم توتالیتر جمهوری اسلامی به حساب آورد.

ابراهیم رئیسی از اوان وقوع فتنه خمینی در سال ۱۳۵۷ در دستگاه قضایی و نهادهای مختلف دولتی دست داشته و عضو مؤثر و اصلی «هیأت مرگ»، عهده‌دار رسیدگی به وضع زندانیان سیاسی بود و حکم اعدام هزاران زندانی سیاسی در سال ۱۳۶۷ را صادر کرد.

در طی اعتراضات وسیع مردمیِ سالهای ۱۳۹۶ و ۱۳۹۸، رئیسی به عنوان رئیس قوه قضاییه، حکم سرکوب خشونت‌آمیز معترضین و حبس و اعدام‌های بی‌شماری را صادر نمود.

سال‌هاست که، محافل رسمی سازمان عفو بین‌الملل و گزارشگر ویژه حقوق بشر سازمان ملل متحد بارها به رفتار غیر‌انسانی ابراهیم رئیسی اعتراض کرده و خواهان رسیدگی به اعمال او شده‌اند، از جمله:

“سارا لی ویتسون” رئیس بخش خاورمیانه و شمال آفریقا در دیدبان حقوق‌بشر گفت: «روز ۷ مارس ۲۰۱۹ رهبر ایران علی خامنه‌ای، ابراهیم رئیسی را که یکی از چهار عضو هیئت دستور دهنده اعدام هزاران زندانی سیاسی در ۱۹۸۸ بوده، به عنوان رئیس قوه قضاییه منصوب کرد»… او افزود: «این بسیار آزار دهنده و صادقانه بگویم ترسناک است که ابراهیم رئیسی بر حسابرسی و قانون در ایران نظارت می‌کند»، «او باید به خاطر جنایات مورد تحقیق قرار بگیرد به جای اینکه او دیگران را مورد بازخواست قرار دهد.»

طومار جنایات ابراهیم رئيسی قطور است و بررسی جزئیات در اینجا ممکن نیست.

بسیاری  می گویند: بهتر آن بود که ابراهیم رئیسی ساقط نمی‌شد و می‌ماند تا به خاطر تمام جنایت‌هایی که علیه بشریت کرده، بعد از نابودی جمهوری اسلامی، به دادگاه‌های قانونی برای پاسخگویی تحویل داده شود.

اما، دلیل نابودی رئیس «هیأت مرگ» از صحنه سیاست در جمهوری اسلامی را نیز، می‌توان در جنگ قدرت بر سر جانشینیِ علی خامنه‌ای بعد از مرگ او ارزیابی کرد.

به قول فرانتس فانون: ” انقلاب‌ها فرزندان خود را می‌بلعند”. از آغاز فتنه خمینی، در سال ۱۳۵۷ تا به امروز، تعداد افرادی که  توسط «انقلاب اسلامی» بلعیده شده‌اند، از بهشتی و باهنر گرفته تا رفسنجانی و رئیسی، بالغ بر دهها، بلکه صدها نفر می‌شود و این رشته، تا نابودی کامل رژیم سرِ دراز خواهد داشت.

ایران هرگز نخواهد مرد

سه شنبه، ۱ خرداد ۱۴۰۳ / ۲۱ مه ۲۰۲۴

نهضت مقاومت ملی ایران

مطالب مرتبط