نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران

N A M I R

‏پنجشنبه‏، 2021‏/11‏/18

 

 

 

 چهارشنبه, 17 نوامبر 2021

ابلاغ حکم ۳۰ ماه زندان و ۸۰ ضربه شلاق نرگس محمـدی در زندان اوین

استان‌وایر- تقی رحمانی، فعال سیاسی ساکن پاریس و همسر نرگس محمـدی، امروز چهارشنبه ۲۶ آبان پس از بیش از ۲۴ ساعت بی‌خبری از همسرش خبر داد که این فعال مدنی پس از بازداشت در مراسم سالگرد ابراهیم کتابدار به زندان اوین منتقل شده و در تماس تلفنی گفته است، حکم ۳۰ ماه زندان و (۸۰ ضربه) شلاق به او ابلاغ شده است.

تقی رحمانی در حساب کاربری توییتر خود نوشت خانم محمـدی اعلام کرده که در برابر اجرای حکم شلاق مقاومت خواهد کرد و تماس او پس از گفتن این جمله قطع شده است.

روز سه‌شنبه ضیا نبوی فعال سیاسی در حساب کاربری خود نوشت که در دومین سالگرد جان‌باختگان اعتراضات آبان ۹۸ هنگامی که نرگس محمـدی بر مزار ابراهیم کتابدار حاضر شده بود با ضرب و شتم و خشونت بازداشت و به مکانی نامعلوم منتقل شد.

او امروز هم با «آدم‌ربایی» توصیف کردن این اتفاق نوشت از او خبری نیست و تماسی با خانواده و نزدیکانش نداشته است.

نرگس محمـدی در حال حاضر در سلول انفرادی بند دو-الف یا همان بند امنیتی اطلاعات سپاه پاسداران در زندان اوین در بازداشت به سر می‌برد.

این فعال حقوق بشر از ۱۵ اردیبهشت ۱۳۹۴ جهت گذراندن دوران محکومیت خود به زندان انتقال یافت و ۱۶ مهرماه ۹۹ با استفاده از قانون کاهش مجازات حبس از زندان زنجان آزاد شد.

خانم محمـدی در پرونده جدیدی که طی ماه‌های اخیر علیه او گشوده شد، به‌دلیل اتهام‌هایی چون «تبلیغ علیه نظام»، «تحصن در دفتر زندان»، «تمرد از ریاست و مقامات زندان» و «تخریب شیشه‌ها» و «افترا» در مورد اتهام شکنجه‌گری و ضرب و جرح به «۸۰ ضربه شلاق، ۳۰ ماه حبس تعزیری و دو فقره پرداخت مالی» محکوم شده است.

این فعال حقوق بشر اوایل مهرماه سال جاری برای اجرای حکم محکومیت جدید خود به دادسرای اوین احضار شده بود.

 سخنگوی کانون مدافعان حقوق بشر در ایران، روز چهارم مهر اعلام کرد که از این حکم «سرپیچی» خواهد کرد.

او با انتشار یادداشتی در صفحه اینستاگرام خود تاکید کرد، «چنان‌چه با اعمال زور او را به زندان بازگردانند به اعتراض از داخل زندان ادامه خواهد داد».

این فعال مدنی مدت‌هاست که از حق داشتن گذرنامه، خروج از کشور و دیدارعلی و کیانا، فرزندانش که نزد پدرشان در فرانسه زندگی می‌کنند محروم است و در دوره زندان بارها به مدت چند ماه از تماس تلفنی با آن‌ها هم منع شده است.

منبع: ایران وایر

 

_______________________________________________________________

مقالات منتشر شده الزاما نقطه نظر، بيانگر سياست و اهداف نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران نميباشند. حق ويرايش اخبار و مقالات ارسالی برای هیئت تحریریۀ نشریه محفوظ است. 

 

 

 

صفحه‌ای که در آن قرار دارید، آرشیو سایت قدیمی نهضت مقاومت ملی ایران می‌باشد.برای دستیابی به سایت جدید به این آدرس رجوع کنید: namir.info