نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران

N A M I R

‏يکشنبه‏، 2016‏/09‏/04

 

 

 

ركورد اختلاس شكست: ٨،٠٠٠،٠٠٠،٠٠٠،٠٠٠ تومان!

این اختلاس ٨ هزار میلیاردی در «صندوق ذخیره فرهنگیان» و «بانک سرمایه» مربوط به دولت قبل است.

گروه سیاسى روزنامه اعتماد: در میانه رقابت رسانه‌ها برای افشای فسادهای مالی بود كه یك خبرگزاری اصولگرا خبری را مبنی بر اختلاس ٨٠٠٠ میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان منتشر كرد؛ اختلاسی كه به گفته این رسانه اصولگرا توسط فراكسیون مبارزه با فساد اقتصادی كشف شده است. محمود صادقی نماینده مردم تهران اما ضمن اینكه می‌گوید فراكسیون مبارزه با فساد اصلا وجود خارجی ندارد جزییاتی را نیز در مورد صندوق ذخیره فرهنگیان فاش كرد و گفت: فراكسیون مبارزه با فساد اقتصادی هنوز وجود خارجی ندارد، در واقع درخواست تشكیل چنین فراكسیونی با حدود ۱۱ امضا از سوی نمایندگان مجلس تقدیم هیات‌رییسه شده، اما با پیگیری‌های انجام شده، تا این لحظه به‌صورت رسمی اجازه فعالیت به چنین فراكسیونی داده نشده است.

اختلاس ۸۰۰۰ میلیاردی صندوق فرهنگیان مربوط به دولت احمدی‌نژاد است

محمود صادقی جزییات جدید را در مورد صندوق ذخیره فرهنگیان بیان می‌كند. او می‌گوید این اختلاس مربوط به دولت احمدی‌نژاد است و از تحقیق و تفحصی می‌گوید كه قرار بود به تخلفات دولت احمدی‌نژاد در این حوزه رسیدگی كند، تحقیق و تفحصی كه به فراموشی سپرده شد. به گزارش ایلنا، این عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس در پاسخ به سوالی درباره ادعای مطرح شده درخصوص اختلاس ۸۰۰۰ میلیارد تومانی در صندوق ذخیره فرهنگیان، گفت: اخیرا در یكی از جلسه‌های كمیسیون آموزش كه با حضور برخی مسوولان وزارت آموزش و پرورش و صندوق ذخیره فرهنگیان برگزار شد، موضوع تحقیق و تفحص از این صندوق مطرح شد كه بخش اعظم این تخلف مربوط به دولت احمدی‌نژاد است.

۴۰۰۰ میلیارد دارایی صندوق ذخیره فرهنگیان از سال ۸۶ تا ۹۲ معدوم‌الوصول شد

صادقی تصریح كرد: در این جلسه، اغلب اعداد و ارقامی كه به عنوان تخلف‌های اقتصادی و مالی ازسوی مسوولان مطرح شد، مربوط به دولت قبل بود كه به عنوان مثال تنها در یك مورد، مسوولان صندوق فرهنگیان اعلام كردند در سال ۹۲ هنگامی كه این صندوق را از مسوولان پیشین تحویل گرفتند، این صندوق در بازه زمانی سال‌های ۸۶ تا ۹۲ مبلغ ۴۰۰۰ میلیارد تومان دارایی معدوم‌الوصول داشته است.

اعطای ۳۲۰۰ میلیارد وام معدوم‌الوصول به ۳ نفر

صادقی تایید می‌كند كه در دوره جدید هم تخلفاتی در این صندوق صورت گرفته است اما عمده این تخلفات مربوط به دولت قبل است. از جمله این تخلفات را اعطای وام معدوم الوصول به ٣ نفر بیان می‌كند؛ وام‌هایی به ارزش ٣٢٠٠ میلیارد تومان كه هرگز بازگردانده نشده است. عضو هیات رییسه فراكسیون امید در مجلس ادامه داد: به‌عبارت دیگر این مبلغ ۴۰۰۰ میلیارد تومان، دارایی‌های صندوق فرهنگیان بوده كه وصول نشده و بنابر پیگیری‌های انجام شده، ۳۲۰۰ میلیارد تومان از این مبلغ مربوط به وام‌هایی بوده كه در اختیار ۳ نفر قرار گرفته و هرگز این وام‌ها را بازنگردانده‌اند. او با بیان اینكه بنابر گزارش مسوولان وزارت آموزش و پرورش تخلف‌هایی در دوره جدید نیز صورت گرفته اما بخش اعظم تخلف مربوط به دولت قبل است، گفت: به‌گفته این مسوولان تخلف‌ها علاوه بر صندوق فرهنگیان، در بانك سرمایه نیز رخ داده و حتی شكایت‌هایی در این باره صورت گرفته بود و همچنان نیز به‌دنبال بازگرداندن این مبالغ هستند. رییس فراكسیون شفاف‌سازی اقتصادی و انضباط مالی در مجلس دهم همچنین اضافه كرد: بنابر این گزارش این شكایت‌ها در دو پروژه مطرح شده كه یكی پروژه «كاج مشهد» است و همچنین پروژه «بانك سرمایه» كه به‌گفته شهاب‌الدین غندالی مدیرعامل فعلی صندوق ذخیره فرهنگیان در جریان مجلس نهم، دو مرتبه به‌منظور ارایه توضیحات لازم، نامه‌هایی به هیات رییسه كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس نهم ارسال كرده كه با این حال، اجازه حضور در جلسه‌های این كمیسیون به او داده نشده است.

تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان مربوط به مجالس هشتم و نهم است

این عضو كمیسیون آموزش و تحقیقات مجلس دهم با اشاره به تلاش نمایندگان برای تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در مجالس هشتم و نهم، اعلام كرد: هنگامی كه طرح تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان در نشست كمیسیون آموزش و تحقیقات مطرح شد، آقایان زاهدی و كوچكی‌نژاد كه این طرح را امضا كردند، مدعی شدند كه نخستین‌بار كه چنین طرحی مطرح شد، در زمان مجلس هشتم بوده است. او ادامه داد: به‌گفته زاهدی و كوچكی‌نژاد، نمایندگان در مجلس هشتم درخواست تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان را مطرح كردند كه به نتیجه نرسید و این درخواست به گفته آنها در مجلس نهم نیز به كما رفت.

تخلف‌های صندوق ذخیره فرهنگیان مربوط به دولت‌های احمدی‌نژاد است

صادقی در پایان تصریح كرد: با این حساب، آنچه امروز تحت عنوان تحقیق و تفحص از صندوق ذخیره فرهنگیان مطرح شده، ادامه تلاشی است كه از زمان مجلس هشتم آغاز شده و این تخلف‌ها مربوط به دولت‌های نهم و دهم و زمان ریاست‌جمهوری احمدی‌نژاد بوده است. روز گذشته شهاب‌الدین غندالی مدیرعامل صندوق ذخیره فرهنگیان در نامه‌ای به عباس جعفری‌دولت‌آبادی دادستان عمومی و انقلاب تهران ضمن تكذیب مدعیات مطرح‌شده در خبر خبرگزاری اصولگرا، خواستار برخورد جدی با متخلفان شد و اعلام كرد كه در دو هفته گذشته انتشار اخبار كذب درخصوص فساد مالی درصندوق ذخیره فرهنگیان، علاوه بر ایجاد فضای بی‌اعتمادی میان فرهنگیان در آستانه آغاز سال تحصیلی جدید، موجب كاهش ٢٠٠ میلیارد تومانی ارزش شركت‌های بورسی این صندوق شده است.

منبع: گویانیوز

_______________________________________________________________

مقالات منتشر شده الزاما نقطه نظر، بيانگر سياست و اهداف نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران نميباشند. حق ويرايش اخبار و مقالات ارسالی برای هیئت تحریریۀ نشریه محفوظ است. 

 

 

 

صفحه‌ای که در آن قرار دارید، آرشیو سایت قدیمی نهضت مقاومت ملی ایران می‌باشد.برای دستیابی به سایت جدید به این آدرس رجوع کنید: namir.info