نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران

N A M I R

‏سه شنبه‏، 2015‏/02‏/24

 

 

سه شنبه ۵ اسفند ۱۳۹۳ - ۲۴ فوریه ۲۰۱۵

نمیر: غارت و چپاول کشور بدست چاقوکشها و اوباشهای رهبر، برادران قاچاقچی، وزیران و نمایندگان منتسب، با کمک باندهای مافیای بین المللی و...

و بازی با سرنوشت کشور و ملت ایران.

از زبان کارگزاران "نظام مقدس"

اقتصاد / اقتصاد ایران

رئیس بانک مرکزی تلویحا «خروج چمدانی ارز» از ایران را تایید کرد

ولی‌الله سيف، ریيس کل بانک مرکزی ايران، با تاييد تلويحی «خروج چمدانی ارز» از کشور، گفته که «بانک مرکزی در رابطه با بازار طبيعتا وظايفی دارد که در حال انجام آن است».

اين سخنان آقای سيف را خبرگزاری دولتی جمهوری اسلامی (ايرنا)، روز دوشنبه چهارم اسفند مخابره کرده است.

ساعاتی پيش از آن، الياس نادران، عضو کميسيون برنامه و بودجه مجلس شورای اسلامی، از دريافت گزارشاتی در خصوص توقيف «محموله‌های چمدانی اسکناس ارزی» در فرودگاه تهران خبر داد و گفت که اين ارزها از محل توافقنامه ژنو آزاد شده است.

آقای نادران در جلسه علنی مجلس و در تذکری شفاهی خطاب به ریيس جمهوری ایران گفت: «چندی قبل گزارشی دريافت کرديم که ظرف ماه‌های اخير، مقادير قابل توجهی از ارزهای بانک مرکزی طی چند محموله چمدانی اسکناس ارزی که عمدتا درهم بوده‌اند، از مبادی رسمی و با تاييد بانک مرکزی از کشور خارج شده است».

به گفته نماينده تهران در مجلس شورای اسلامی، يکی از اين محموله‌ها «با دستور دادستان تهران در فرودگاه توقيف و عودت و منجر به تشکيل پرونده قضايی شده است».

بر اساس قرارداد ژنو ميان ايران و قدرت‌های جهانی، جمهوری اسلامی ماهانه حدود نيم ميليارد دلار از درآمدهای بلوکه شده خود را دريافت می‌کند.

ریيس کل بانک مرکزی ایران هم تاييد کرده که تاکنون سه قسط به ارزش هر کدام ۴۹۰ ميليون دلار به حساب اين بانک واريز شده است.

ولی‌الله سيف همچنين درباره پرونده ۶۵۰۰ ميليارد تومانی گفته که اين پرونده «يکی از بدهکاران معوقه نظام بانکی است که در مرجع قضايی مطرح شده و پرونده آن در شرف رسيدگی قرار دارد».

وی افزوده است: «هماهنگی بسيار مناسبی در اين خصوص انجام شده و با تفاهم مناسبی که بين مسئولان بانک مرکزی و قوه قضائيه وجود دارد مطالبات معوق در شرف وصول قرار دارد».

صادق آملی لاريجانی، ریيس قوه قضائيه، ۲۸ بهمن از مطرح شدن چند پرونده مالی بزرگ ديگر مرتبط با بانک‌های ايران خبر داد و گفت که در يکی از اين پرونده‌ها، شخصی ۶۵۰۰ ميليارد تومان وام از يکی از بانک‌ها گرفته بدون آن که وثيقه لازم از او گرفته شود.

به گفته آقای لاريجانی، اين فرد بخشی از پول وام گرفته شده را به صورت ارز از کشور خارج کرده است.

ریيس کل بانک مرکزی ایران توضيح داده که «اين پرونده يکی از پرونده‌هايی است که در گذشته تسهيلات به آن پرداخت شده و در ليستی که به ریيس قوه قضائيه از سوی بانک مرکزی ارايه شد، اين پرونده در رديف سوم قرار داشته است».

 

ايران / سياسی

وزیر کشور ایران درباره ادعای ورود پول مواد مخدر به انتخابات به مجلس احضار شد

 

۳۰ نماینده مجلس با امضای نامه‌ای خواستار احضار عبدالرضا رحمانی‌فضلی، وزیر کشور، برای توضیح درباره سخنان خود پیرامون ورود پول‌های قاچاق مواد مخدر به سیاست و انتخابات شدند.

حسینعلی حاجی، نماینده شاهین‌شهر و عضو شورای مرکزی فراکسیون اصولگرایان مجلس به خبرگزاری تسنیم گفته است از آنجایی که آقای رحمانی‌فضلی در گردهمایی روسای ستاد مبارزه با موادمخدر «اتهاماتی را به نظام وارد کردند»، ۳۰ نفر از نمایندگان سوالی را برای پاسخگویی او تهیه کرده و آن را روز دوشنبه، چهارم اسفند، به هیات‌ رییسه مجلس دادند.

بر اساس این گزارش، نمایندگان یاد شده سخنان روز دوم اسفند وزیر کشور در مورد ورورد پول قاچاق مواد مخدر به سیاست و انتخابات را «افترا» و «چنگ دیگری به صورت نظام مقدس جمهوری اسلامی در حالی که هنوز آثار فتنه از چهره معصوم آن پاک نشده» توصیف کرده اند.

سوال کنندگان همچنین پرسیده‌اند: «پول‌های مورد ادعا معلول فعالیت حوزه‌ای است که مسئولیت مستقیم جلوگیری از آن متوجه جنابعالی است. آیا به جای رفع علت با معلول، دیگران را متهم می‌کنید؟»

عبدالرضارحمانی فضلی، وزیر کشور ایران، شنبه هفته جاری در گردهمایی ستاد مبازه با مواد مخدر گفته بود که بخشی از پول‌های مربوط به قاچاق مواد مخدر «در حوزه سیاست وارد می‌شود و در قالب کمک در انتخابات و تصمیم‌سازی‌ها مصرف می‌شود».

او افزوده بود: «بخش عظیمی از فساد اخلاقی در کشور به موضوع ورود پول‌های کثیف به سیاست باز می‌گردد».

همزمان اسماعیل احمدی مقدم، فرمانده نیروی انتظامی، در‌‌ همان گردهمایی درباره ورود «پول‌های کثیف به‌ویژه پول‌های حاصل از قاچاق مواد مخدر» به عرصه سیاست و انتخابات گفته بود: «هرچند در گذشته مواردی از این دست وجود داشته اما این مسئله در کشور ما موضوع حادی نیست».

سخنان وزیر کشور ایران درباره وورد پول قاچاق مواد مخدر به انتخابات در حالی است که محمدرضا رحیمی، معاون اول محمود احمدی‌نژاد، رییس جمهوری سابق ایران هم روز پنجم آبان در نامه‌ای خطاب به احمدی‌نژاد نوشته بود که جابر ابدالی، از متهمان اختلاس از بیمه ایران، مجموعاً یک میلیارد و دویست میلیون تومان «به قریب ۱۷۰نفر از کاندیداهای مجلس هشتم پرداخت کرده‌ بود که اسناد و کپی چک‌های صادره در پرونده ثبت و ضبط است».

ادعای محمدرضا رحیمی و سخنان وزیر کشور هر دو با اعتراض‌هایی روبرو شده است.

غلامحسین محسنی اژه‌ای در مورد ادعای آقای رحیمی گفته است: رقمی که او ادعا می‌کند به نمایندگان پرداخت شده «بسیار کمتر از یک میلیارد و دویست میلیون تومان است».

نمایندگان معترض به سخنان وزیر کشور در سوال خود آقای رحمانی فضلی را همچنین به «مخدوش کردن انتخابات و سلامت آن» ‌ متهم کرده و از او پرسیده‌اند که بر فرض صحت ادعایش، او به عنوان وزیر کشور و «مسئول، متولی و متصدی» برگزاری انتخابات برای «سیاستگذاری انتخابات چه برنامه‌ای دارد؟» و با چه مجوز شرعی و قانونی چنین «افترایی» را می‌زند و آیا «به بازتاب سخنان خود در رسانه های خارجی فکر کرده است؟»

امضاء کنندگان افزوده‌اند که وزیر کشور با چنین اتهامی در واقع خود را نیز در معرض اتهام قرار می‌دهد چون خود او هم منتخب همین نمایندگان است و لازم است «مستندات مربوطه و مصادیق» ادعاهای خود را ارائه دهد.

خبرگزاری ایلنا نیز گزارش داده است که بهروز نعمتی، عضو هیات رییسه مجلس هم در جلسه علنی روز دوشنبه خطاب به وزیر کشور گفته است «شما خودتان سابقه نمایندگی مجلس دارید٬ امروز هم وزیر کشور هستید؛ این بهتان که نمایندگان پول تبلیغات انتخابات را از قاچاق تامین می‌کنند٬ بهتان بزرگی است که باید پاسخ آن را بدهید».

دور بعدی انتخابات مجلس شورای اسلامی قرار است اسفند سال آینده برگزار شود و از الان جریان‌های سیاسی موسوم به اصولگرا و اصلاح‌طلب در جمهوری اسلامی ایران در اظهارنظرهای تبلیغاتی خود تاکید می‌کنند که برنده آن انتخابات خواهند بود.

اقتصاد / اقتصاد ایران

خامنه‌ای: ارقام واردات قاچاق به ایران بسیار عجیب است

علی خامنه‌ای، رهبر جمهوری اسلامی، طی یک سخنرانی ارقام مربوط به واردات قاچاق به ایران را «بسیار عجیب» دانست.

خبرگزاری دانشجویان ایران (ایسنا) روز دوشنبه ۴ اسفند خبر داد که رهبر جمهوری اسلامی طی یک سخنرانی به مناسبت روز ملی مهندس اظهار داشته‌است: «امروز فشار واردات، کشور را دارد از پا درمی‌آورد و در خصوص میزان واردات قاچاق به کشور نیز ارقام بسیار عجیبی مطرح است.»

وی اضافه کرده‌است: «اما این هم یک توجیه منطقی نیست که به بهانه جلوگیری از قاچاق و دریافت سود گمرکی، راه واردات انبوه به کشور به صورت رسمی باز شود.»

علی خامنه‌ای با اشاره به آنچه «اقتصاد مقاومتی» لقب داده و تکرار فراوان این عبارت از سوی مسئولان نیز گفته‌است: «البته با تکرار زبانی هیچ اتفاقی نمی‌افتد.»

رهبر جمهوری اسلامی از مسئولان خواسته‌است تا کاری کنند که «محصولات و تولیدات جوان‌های با استعداد» در ایران «مقهور واردات نشود.»

حبیب‌الله حقیقی، رئیس ستاد مرکزی مبارزه با قاچاق کالا ارز، روز دوم بهمن ماه ارزش کالای قاچاق شده به ایران در سال ۹۲ را بین ۲۰ تا ۲۵ میلیارد دلار اعلام کرد که این رقم حدود نیمی از ارزش کالاهایی است که درسال گذشته به صورت رسمی به ایران وارد شده‌است.

وی روز ۲۱ دی‌ماه نیز با اشاره به «حجم ۲۰ میلیارد دلاری قاچاق کالا در سال ۱۳۹۲» گفته‌بود که این حجم از قاچاق کالا، دو برابر کل بودجه عمرانی کشور بوده است.

طی سال‌های اخیر شماری از مقام‌های اجرایی ایران از قاچاق سازمان‌یافته در کشور انتقاد کرده و از اسکله‌ها و مبادی ورودی کالا خارج از کنترل دولت صحبت کرده‌اند.

محمود احمدی‌نژاد، رئیس جمهوری پیشین ایران، در تیرماه سال ۱۳۹۰ گفته بود که شماری از نهادها و سازمان‌ها از طریق اسکله‌ها و مرزهای غیرقانونی کالا وارد می‌کنند و باید جلوی آنها گرفته شود.

تنها یک روز پس از انتقاد محمود احمدی‌نژاد از برخی از نهادها در مورد «واردات غیر قانونی» کالا از برخی از نقاط مرزی و اسکله‌های غیرمجاز، فرمانده سپاه پاسداران تأکید کرد که نهاد تحت فرماندهی‌اش «همچون سایر نهادهای نظامی، اسکله‌هایی نظامی در اختیار دارد اما هیچ گونه مبادله تجاری در آنها انجام نمی‌شود.»

در کنار قاچاق کالا، قاچاق مواد مخدر نیز از معضلات بزرگ در ایران است به طوری‌که عبدالرضا رحمانی فضلی، وزیر کشور ایران روز دوم اسفند گفت که بخشی از پول‌های مربوط به قاچاق مواد مخدر «در حوزه سیاست وارد می‌شود و در قالب کمک در انتخابات و تصمیم‌سازی‌ها مصرف می‌شود.»

 

منبع: رادیو فردا

_______________________________________________________________

مقالات منتشر شده الزاما نقطه نظر، بيانگر سياست و اهداف نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران نميباشند. حق ويرايش اخبار و مقالات ارسالی برای هیئت تحریریۀ نشریه محفوظ است. 

 

 

 

صفحه‌ای که در آن قرار دارید، آرشیو سایت قدیمی نهضت مقاومت ملی ایران می‌باشد.برای دستیابی به سایت جدید به این آدرس رجوع کنید: namir.info