نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران

N A M I R

‏سه شنبه‏، 2014‏/07‏/01

14

 

 

برای صدمین سالگرد تولد دکتر شاپور بختیار

در حوادث سال ۱۳۵۷ با نام دکتر بختیار آشنا شدم. در آن‌ زمان دانشجو در کشور هند بودم. حوادث انقلاب را از طریق رادیو دنبال می‌کردم. پیام‌های رادیوئی دکتر بختیار را گوش می‌کردم. او از برقراری قانون، دموکراسی‌ و حکومت غیر مذهبی‌ سخن میگفت. شیفته او شدم.

زمانی‌ که ایران را ترک کرد و در فرانسه نهضت مقاومت ملی‌ ایران را بنیان نهاد با خود عهد بستم که با او تماس بگیرم و اعلام پشتیبانی‌ نمایم. پیوسته بدنبال نشانی‌ او می‌گشتم تا اینکه روزی نشانی‌ او را بدست آوردم. من و یکی‌ از دوستان نامه‌ای به او نوشتیم و اعلام پشتیبانی از او و همکاری با نهضت نمودیم. حدود یک ماه بعد نامه‌ای از دفتر ایشان با امضا او به همراه چند جلد کتاب به دستم رسید. خیلی‌ خوشحال شدم. این واقعه یکی‌ از بهترین لحظات زندگی‌ من بود.

از آن‌ زمان تاکنون با الهام از اصول فکری ایشان به مبارزه علیه استبداد مذهبی‌ ادامه داده ام و تا بسته شدن پرانتز سیاه جمهوری اسلامی این مبارزه را ادامه خواهم داد.

نهضت مقاومت ملی ایران- شاخه ی هند

بهزاد امیری

_______________________________________________________________

مقالات منتشر شده الزاما نقطه نظر، بيانگر سياست و اهداف نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران نميباشند. حق ويرايش اخبار و مقالات ارسالی برای هیئت تحریریۀ نشریه محفوظ است. 

 

 

 

صفحه‌ای که در آن قرار دارید، آرشیو سایت قدیمی نهضت مقاومت ملی ایران می‌باشد.برای دستیابی به سایت جدید به این آدرس رجوع کنید: namir.info