نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران

N A M I R

‏چهار شنبه‏، 2011‏/11‏/16

41

 

 

یک بام و دو هوای سربازان گمنام

 

مردم می پرسند نیروهای نفوذی و وابسته به موساد و سیا که در کمین هر تجمع اعتراضی در کوچه پس کوچه های کشورمان بیتوته کرده اند و مسئولیت حمله به کوی دانشگاه، فجایع کهریزک، اختلاس، تهاجم فرهنگی و صدها جرم دیگر را به عهده دارند چگونه در زمانی که جمهوری اسلامی زیر بمباران خبری و تبلیغاتی کشورهای غربی و تل آویو برای محدود کردن فعالیتهای هسته ای آرام و قرار ندارد، اینان هیچ نقشی در انفجار مشکوک و مهیب پادگان سپاه در کنار کارخانه رجا شیمی، ندارند.

 

س بهار یکتا

 

سیستم امنیتی جمهوری اسلامی طی سالهای گذشته هر گونه عملیات خرابکارانه در داخل مرزهای کشور را به نیروهای صهیونیستی و امریکایی و عوامل موساد و سیا نسبت داده و تعداد زیادی جاسوس و عناصر وابسته به سازمانهای جاسوسی دنیا را در زندانها نگهداری کرده و در مناسبتهای مختلف با پخش اعترافات ساختگی آنان، فرضیه های پیش ساخته خود را به اثبات می رساند.

این در حالی است که طی دو سال گذشته، نیروهای امنیتی و نظامی از کنار دو انفجارعظیم در پادگان سپاه پاسداران انقلاب اسلامی به آسانی گذشته و مدعی شده اند که این دو انفجار”تصادف” بوده است و هیچ نیروی خارجی در آن دست نداشته است.

 

ابهام در اطلاع رسانی اقدامات تروریستی و تصادف نظامی آنگاه بیشتر می شود که حتی مسئولیت انفجارترقه های چهارشنبه سوری و آب بازی جوانان بطور مستقیم در ارتباط با عملیات حساب شده عوامل صهیونیستی و استکباری است، اما کشته شدن دهها تن از پرسنل سپاه پاسداران یک “تصادف” طبیعی و عادی محسوب می شود.

 

چندی پیش در پی ترور دکترمسعود علیمحمدی و داریوش رضایی نژاد باز انگشت اتهام به سمت صهیونیستها رفت و مجید جمالی فشی جوانی در داستانی محیرالعقول در برابر سیمای ضرغامی از همدستی خود با سازمان جاسوسی موساد پرده برداشت و مدعی شد در تل آویو آموزش دیده و با کیف جاسازی شده به ایران آمده و در یک اقدام تروریستی دکترمسعود علیمحمدی را به شهادت رسانده است. این سندی شد برای حقانیت نیروهای امنیتی و نظامی کشور که با شدت بیشتری فضای بسته جامعه را تنگ تر کنند.

 

اتهام زنی به نیروهای اسراییل صرفا به ترور دانشمندان هسته ای اختصاص نداشت، در جریان شهادت مظلومانه ژاله صانع و ندا آقا سلطان نیز تمامی رسانه های حاکمیت برای اثبات این ادعا که “پروژه کشته سازی” توسط عوامل موساد و سیا در ایران دنبال می شود، اقدام به فضا سازی کردند. این در حالی بود که شاهدان عینی ضاربان را دیده و نوع گلوله اصابت شده موید این واقعیت بود که این جوانان توسط چه کسانی نشانه رفته اند.

 

اینک در بمباران خبری رسانه های غربی و تهدیدات نظامی گسترده اسراییل و فشارسیاسی روز افزون دیپلماتیک به ایران، در حالی که مقامات تل آویو بارها اعلام کرده اند که باید مانع دستیابی ایران به سلاح هسته ای شوند، انفجار عظیمی در یکی از مراکز تحقیقات نظامی سپاه رخ می دهد. در این “تصادف” سرلشکر حسن تهرانی مقدم، فرمانده سازمان جهاد خودکفایی سپاه پاسداران و بنیانگذار برنامه موشکی و هفده تن از اعضای سپاه کشته می شوند. اهمیت این مقام نظامی در حدی است که آیت الله خامنه ای با شرکت در مراسم تشییع جنازه از خانواده وی دلجویی می کند. اما مسئول روابط عمومی سپاه با ساده انگاری در برابر شوک مردم پایتخت از مشاهده ستون دود سفیدی که بی شباهت به آتش گرفتن فسفر نیست، تنها دلیل این انفجار را جابجایی مواد منفجره از زاغه مهمات ذکر و احتمال هر گونه ارتباط این تصادف با فعالیتهای موشکی و هسته ای را رد کرد. این در حالی است که مقامات سپاه مهرماه سال گذشته در حالی که هجده تن از پرسنل سپاه پاسداران در پادگان نظامی امام علی (ع) در خرم آباد کشته شدند، علت انفجار را علفهای خشک ذکر کردند.

 

انکار فرماندهان سپاه در انجام یک انفجار سازمان یافته توسط نیروهای خارجی و یا جاسوسان نفوذی آنان در حالی است که مقامات اسراییلی تصریح کرده اند موساد، سازمان اطلاعات و امنیت اسرائیل، مسئول این اقدام بوده‌است و می گویند که نباید ادعاهای حکومت ایران مبنی بر تصادفی بودن این انفجار را باور کرد. آنها از اقدامات خرابکارانه دیگری برای ضربه زدن به برنامه‌های هسته‌ای و موشکی خبر می دهند.

 

شوک خبری ناشی از انفجار مهیب گیدنه ملارد وقتی با انفجار خرم آباد، مرگ فرزند فرمانده سابق سپاه و ترور یک مقام دولتی همراه می شود، این علامت سوال را در برابر افکار عمومی قرار می دهد که سربازان همیشه بیدار امام زمان که هر تانبنده ای را در زمین و آسمان و دریا کنترل و با “نیت خوانی” اقدام به بازداشتهای گسترده گروه بیشماری از شهروندان می کنند، چگونه در ردیابی این “تصادفات” عاجزند و برای دهها پرسشی که در اذهان عمومی شکل گرفته است، پاسخی ندارند.

مردم می پرسند نیروهای نفوذی و وابسته به موساد و سیا که در کمین هر تجمع اعتراضی در کوچه پس کوچه های کشورمان بیتوته کرده اند و مسئولیت حمله به کوی دانشگاه، فجایع کهریزک، اختلاس، تهاجم فرهنگی و صدها جرم دیگر را به عهده دارند چگونه در زمانی که جمهوری اسلامی زیر بمباران خبری و تبلیغاتی کشورهای غربی و تل آویو برای محدود کردن فعالیتهای هسته ای آرام و قرار ندارد، اینان هیچ نقشی در انفجار مشکوک و مهیب پادگان سپاه در کنار کارخانه رجا شیمی، ندارند.

 

منبع:توجه سبز

_________________________________________________________________

مقالات منتشر شده الزاما نقطه نظر، بيانگر سياست و اهداف نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران نميباشند. حق ويرايش اخبار و مقالات ارسالی برای هیئت تحریریۀ نشریه محفوظ است. 

 

 

 

صفحه‌ای که در آن قرار دارید، آرشیو سایت قدیمی نهضت مقاومت ملی ایران می‌باشد.برای دستیابی به سایت جدید به این آدرس رجوع کنید: namir.info