نشریۀ اینترنتی نهضت مقاومت ملی ایران

N A M I R

‏جمعه‏، 2011‏/09‏/09

19

 

 

فقط در ایران اتفاق می افتد:

صید ماهی با ریختن سم در رودخانه

 

در شهرستان پارس‌آباد مغان، واقع در استان اردبیل، گروهی از افراد «سودجو» با ریختن سم به دریا قصد صید ماهی داشتند که منجر به تلف شدن ۶ هزار قطعه ماهی شدند.

 

محمد مجرد، رئیس اداره محیط زیست این شهرستان با اعلام این خبر گفت که در این رابطه تاکنون دو نفر شناسایی و به مراجع قضایی منطقه معرفی شده‌اند.

به گفته‌ی آقای مجرد «تبعات و آثار زیانبار چنین روش غلط و غیرقانونی صید ماهی بسیار زیاد است. ورود سموم شیمیایی به تالاب‌ها بیش از ۶ هزار قطعه ماهی در تالاب تپراق‌کندی پارس‌آباد مغان تلف کرده و منجر به کشته شدن شماری از دیگر آبزیان این تالاب شدند

گفته می شود در شوشتر، از توابع استان خوزستان ورود فاضلاب شهری و بیمارستانی به شاخه گرگر یکی از رودخانه های آن منطقه، باعث تلفات بسیار زیادی در گونه ماهی "فیتوفاگ" شده، به طوری که پرورش دهندگان این ماهی می گویند در صورت ادامه ریختن فاضلابهای شهری و صنعتی به رودخانه های منطقه، آبزی پروران به معنای واقعی نابود خواهند شد.

ماهی پروران شوشتری که در حضور استاندار خوزستان از تلفات ماهی در استخرهای خود خبر می دادند، گفتند: " در سال زراعی 87-88 از هر هکتار مزرعه پرورش ماهی حدود 6 تن برداشت شد ولی در سال گذشته به دلایل گفته شده 50 درصد تلفات در همه مزارع شوشتر ایجاد شده."

به نظر می رسد آلودگی سمی و فاضلابی آب، بزرگترین تهدید برای آبزیان کشور در محیطهای طبیعی و صنعتی است. فاضلابها و سمومی که منشا انسانی دارند.

 

منبع: خبرآنلاین

 

 

 

صفحه‌ای که در آن قرار دارید، آرشیو سایت قدیمی نهضت مقاومت ملی ایران می‌باشد.برای دستیابی به سایت جدید به این آدرس رجوع کنید: namir.info